Elena Fort al diari AS: “Hem d’incentivar que hi hagi més sòcies al Barça”

21 de Febrer 2021

El Diari AS ofereix avui una entrevista amb Elena Fort, membre de l’equip directiu de la candidatura de Joan Laporta a les eleccions del Barça.

 

En l’entrevista, Elena Fort ha assegurat que “no es pot governar un club com el Barça amb el retrovisor posat ni esperant passar comptes, perquè això porta a cometre errors. Un club només pot funcionar si mira endavant”.

 

Aquestes han estat les principals declaracions d’Elena Fort al Diari AS:

 

  • “El projecte que tenim per al Barça és molt complet, hi ha molta feina al darrere. Per exemple, crec que el nostre projecte per l’Espai Barça està a anys llum del d’altres candidatures”.
  • “La lona de Madrid va ser una manera d’expressar una actitud, de presentar la nostra candidatura, però hi ha una feinada de por darrere el nostre projecte”.
  • “El fet de posar el retrovisor com a Junta no pertoca, perquè mirar enrere és el que va fer una Junta anterior i ja hem vist a quina situació ens ha portat. Com a club, la força ha d’estar sempre en mirar endavant. Altra cosa és que, si una due dilligence denota actuacions de caire delictiu o onerós, caldria veure com s’ha d’actuar. Però tinc clar que no actuarem mirant enrere”.

Llegeix l’entrevista completa AQUÍ

Elena fort as estimem el barca