Joan Laporta a El Mundo:“He evolucionat, però la meva determinació és la mateixa”

10 de Gener 2021

El diari El Mundo publica avui una entrevista amb Joan Laporta en què l’aspirant a la presidència del FC Barcelona ha destacat els punts forts de la seva proposta per a reflotar la delicada situació que viu el club. En ella, ha comentat que “l’experiència és un grau” i que “més que un canvi, el que crec que ha passat en mi és una evolució, perquè la determinació segueix sent la mateixa”.

 

Aquestes han estat les declaracions més destacades de l’entrevista de Joan Laporta amb el diari El Mundo:

 

  • Durant el meu mandat hi va haver molta més gent que et vol ajudar que no pas que vulgui fer-te la traveta.
  • Ser president és quelcom molt exigent i té un preu molt elevat a vegades. Per exemple, aquest preu el vaig haver de pagar en l’àmbit familiar i personal.
  • Vull enviar un missatge de tranquil·litat, perquè el club pot tornar a reflotar. Ja ho vaig fer una vegada el 2003 i estic convençut que podré tornar a fer-ho a partir de 2021 si sóc president.
  • El Barça no es pot aïllar, ha de tenir una bona relació amb totes les institucions. Res ni ningú es pot extralimitar amb els interessos del Barça.
  • Són moltes les vegades en què he somiat que jugava al Barça. La felicitat, per mi, és la tranquil·litat de consciència. El sentir-te a gust amb tu mateix. I també és molt agradable el poder donar, és molt millor poder donar que rebre. Procuro tenir aquesta actitud a la vida.
Joan-Laport-ElMundo