La lona de Madrid "Ganas de volver a veros": d'acció de màrqueting a acció solidària

22 de Febrer 2021

Joan Laporta vol que l’acció de màrqueting de la lona de Madrid tingui una finalitat social i serveixi per a una bona causa a favor del club més enllà de l’objectiu publicitari de la campanya electoral.

 

Per aquest motiu, a partir d’aquesta mateixa setmana, tots aquells qui ho desitgin podran obtenir una reproducció de la lona instal·lada a Madrid de 29,7×12,15cm, confeccionada amb el mateix material que la lona original de plàstic microperforat,  amb una aportació voluntària que es destinarà a un projecte solidari de la Fundació FC Barcelona.   

 

En obtenir la lona, cada persona rebrà una carta de Joan Laporta com a credencial de la reproducció de la lona instal·lada a Madrid entre els dies 15 de desembre del 2020 i 14 de gener del 2021 amb l’eslògan “Ganas de volver a veros“,  en la qual expressa el seu desig “que aquesta acció tingui la seva derivada solidària i destinarem els fons recollits de les aportacions voluntàries a un projecte solidari de la Fundació del FC Barcelona”.

 

D’aquesta manera, l’acció publicitària de la lona de Madrid tancarà el seu cercle amb el retorn d’uns fons per a una bona causa social donant continuïtat a una acció d’èxit.

 

En la carta, el candidat remarca la importància de participar en les eleccions del dia 7 de març ja que “aquesta convocatòria electoral és, probablement, la més important de la història del club” motiu pel qual demana que se l’hi faci confiança com a president per l’experiència que té i perquè estima al Barça.

 

Per poder obtenir la lona cal fer la comanda online i recollir-la en algun dels més de 50 punts de tot Catalunya, Andorra, Perpinyà, Mallorca i Menorca, diferents punts del País Valencià i també a Madrid.

 

Per garantir la transparència s’ha obert  un compte corrent específic per a aquesta acció i només es poden fer aportacions mitjançant targeta bancària, ja sigui a la web o bé personalment a la seu de campanya de la Fàbrica Moritz.

 

Clica aquí per obtenir la lona solidària de Madrid

mini lona madrid estimem el barca joan laporta