Joan Laporta lliura 10.257 signatures per optar a la presidència del Barça

11 de Gener 2021

Joan Laporta ha lliurat aquesta tarda 10.257 signatures a la junta gestora que superen les 2.257 necessàries per superar el tall i passar així de precandidat a candidat a la presidència del FC Barcelona.

 

En la seva compareixença, Joan Laporta ha agraït a l’equip de campanya i als voluntaris la seva feina i ha confessat la moral guanyadora amb què inicia aquest procés electoral per a la presidència del FC Barcelona. “La primera part del partit l’hem jugat concentrats en la recollida de signatures, ara això quan passi el tall, treballar perquè els socis i les sòcies ens facin confiança”.

 

Les 10.257 signatures procedeixen de 333 punts de recollida de totes les comarques de Catalunya i Països Catalans, les Illes Balears, Andorra, Aragó i Madrid. També s’han rebut signatures procedents de 15 països diferents entre els quals Austràlia, Japó, Marroc i Europa.

 

El 73% dels avals rebuts són de fora de la seu de Barcelona, amb un total de 7.488 signatures.

 

355 signatures s’han recollit a domicili gràcies a un equip de 14 motoristes voluntaris.

 

En total, han estat més de 500 voluntaris i voluntàries que han participat en la recollida facilitant el suport necessari per emplenar correctament les butlletes.

 

Del total de les signatures, 95 corresponen als primers 1.000 socis i sòcies amb més antiguitat.

 

10.257 Gràcies!