Joan Laporta s’apropa a punts de recollida de signatures amb l’oficina mòbil

08 de Gener 2021

Joan Laporta ha pujat aquesta nit a l’oficina mòbil de l’equip de campanya per recollir butlletes en diferents punts a la ciutat de Barcelona.


Quan falten tres dies per presentar les butlletes de suport de les precandidatures en les oficines del FC Barcelona (la de Joan Laporta ho farà dilluns a les 17:00 hores), l’activitat a la seu ha estat frenètica, ja que en aquestes darreres jornades l’equip de recollida de signatures comença a rebre les paperetes dels més de 300 punts que té repartits per tot el territori.

 

Per complementar aquesta tasca, Joan Laporta s’ha pujat aquest vespre a l’oficina mòbil de la candidatura, juntament amb altres membres del seu equip, com Elena Fort, Rafa Yuste i Xavi Puig, i amb ells ha recollit paperetes de suport en cinc punts de la ciutat de Barcelona: Confeccions Bernaus, carrer Manso 48; Sala B Luz de Gas, carrer Muntaner; Hotel Amèrica, carrer Provença; Ferreteria Yuste, carrer Sardenya; i 080 Motoprotecció, carrer Gran de Sant Andreu.

 

En tots aquests punts, Joan Laporta ha pogut parlar amb els propietaris dels establiments, que de forma altruista han disposat els seus negocis com a punts de recollida de signatures per a la campanya presidencial de qui va ser president del Barça des del 2002 al 2010.

 

Demà dissabte, novament l’oficina mòbil sortirà en ruta, només per punts de recollida de la ciutat de Barcelona (Farmàcia Casanova, carrer Casanova; Restaurant l’Aliança del Poblenou i Orxateria el Tío Ché, Rambla del Poblenou; i Forn Praga, carrer Foneria). Aquesta serà una nova acció on Joan Laporta tornarà a comandar l’expedició per agrair als punts de recollida la seva tasca.