"Seria un goig que Messi pogués vestir la samarreta del Barça quan celebrem el 125è aniversari de l’entitat"

11 de Gener 2021

Joan Laporta ha estat entrevistat per Goal.com, en la qual ha assegurat que li agradaria que Messi pogués continuar vestint la samarreta del Barça en el 125è aniversari del FC Barcelona i, a més, poder tenir fet, per aquell mateix any, el nou estadi. 

 

Durant la xerrada, Joan Laporta ha parlat de l’estadi i dels punts forts de la seva proposta i també de la seva personalitat: lideratge, experiència, credibilitat, i capacitat de motivació per guanyar títols.

 

  • Sobre el nou Estadi, Joan Laporta ha subratllat que és una idea que s’ha d’estudiar a fons: “en funció de la viabilitat de finançament del Camp Nou, la idea més plausible seria fer un estadi nou i no pas fer-ho per parts perquè, segons les consultes que he pogut realitzar, resultaria molt més car”.
  • Sobre els punts forts i els aspectes més rellevants de la seva proposta com a candidat, Laporta ha subratllat el seu lideratge a l’hora de governar una situació tant delicada com l’actual. Joan Laporta es presenta, en a quest sentit,  amb un lideratge fort per aquests propers cinc anys i mig de presidència.
  • Quant a punts forts o valors més destacables “dir la veritat i tenir la determinació a l’hora de fer les coses. En el cas del Barça, a més, tinc  l’experiència d’haver estat al capdavant de l’entitat la qual cosa en aquells temes més delicats, com és el futur de Messi, em sento fort a l’hora de parlar-hi i convèncer-lo”.
  • Preguntat per noms i possibles fitxatges, Joan Laporta ha declinat de nou  entrar-hi tot i que, al seu torn, ha citat com a “nom”, “la motivació”: “fitxaré la motivació perquè, per mi, és el que realment necessita aquest club i la plantilla”.  Laporta ha avançat que el primer que farà quan entri al club si surt escollit el 24 a la nit és “parlar amb tots els treballadors i treballadores i tot els equips,  per motivar-los. La motivació va fer que el 2003 tinguéssim molts dubtes la primera part de la temporada i la segona part, gràcies a  aquesta motivació que vam imprimir en l’equip, gairebé guanyéssim la lliga. Una lliga que vam aconseguir l’any següent i que al tercer any aconseguíssim el doblet”. 
  • La motivació, subratlla Joan Laporta,  “és un dels principals motors que mou a les persones  i que fa moure passions”.
  • “Un dels  actius de la nostra proposta és la meva credibilitat a l’hora d’afrontar qualsevol acció econòmica, esportiva o de relació”.