“No hi ha raons objectives per ajornar les eleccions. El Barça no pot estar més temps desgovernat”

12 de Gener 2021

Joan Laporta ha comparegut aquest matí en una roda de premsa realitzada a la seu de la fàbrica Moritz Barcelona per reiterar la seva voluntat de mantenir la data de les eleccions. Durant l’acte, ha explicat que “no hi ha raons objectives per no celebrar les eleccions amb totes les mesures i protocols sanitàries que calguin. S’han adoptat mesures per fomentar la participació per primera vegada a la historia. Estem parlant de 10 seus de votació. Això no s’havia fet mai a la història. Facilitarem la participació. Hi ha 12h de votació; es pot fer per trams, es pot fer i es farà amb totes les mesures, la distància, la higiene, la mascareta… perquè la gent gran pugui anar a votar”.

 

Pel presidenciable “el Barça no pot estar més temps desgovernat”. “Portem des del mes de novembre amb aquest desgovern i no ens ho podem permetre: hem de fer tot el que sigui necessari per tal de celebrar eleccions i no hi ha raons objectives de cap tipus, que desaconsellin celebrar les eleccions. Estem perdent oportunitats d’or com és el mercat d’hivern. A més, el Barça les vols celebrar”.

 

Joan Laporta sosté en aquest mateix sentit que el club “no pot esperar més per aplicar un pla de xoc econòmic per revertir la situació actual, que està molt malmesa, a més no tenim aprovat el pressupost de la temporada 20-21 i aquest desgovern, que s’allarga, no es pot permetre”.

 

Incidint en la situació actual del club, Joan Laporta ha destacat que els interessos del Barça són els de “celebrar aquestes eleccions. Col·laborarem en tot el que calgui amb els poders públics per facilitar el que sigui necessari per tal que les eleccions se celebrin”. A més, ha remarcat que el club necessita “un lideratge fort i que les decisions siguin preses amb la màxima celeritat possible”.

 

Laporta-roda-premsa-celebrar-eleccions
Joan-Laporta-roda-premsa-eleccions

En relació a la proximitat de les eleccions que també estan previstes al Parlament de Catalunya per al febrer, Joan Laporta considera que ambdós processos “són universos diferents. No podem comparar un procés democràtic on van a votar 40000-45000 persones amb un altre on pot votar absolutament tothom. Es pot organitzar perfectament, hi ha un protocol de seguretat i sanitari ja aprovat per poder celebrar les eleccions amb totes les mesures de foment de la participació que calguin”.

 

A més, el candidat a la presidència del Barça, a l’espera de la validació de les signatures, ha defensat el dret a vot dels barcelonistes i de tot el país: “Un país que adopta mesures perquè es pugui anar a treballar ha de poder adoptar mesures perquè es pugui anar a votar. Els poders públics han d’adoptar els mecanismes necessaris per tal que es pugui anar a votar. Avui és molt important que el barcelonisme es mobilitzi a favor de les eleccions sense que hi hagi cap intromissió amb la intenció de suspendre-les”.

 

Després de lliurar ahir 10.257 signatures per ser candidat a la presidència del Barça, Joan Laporta ha adreçat “un profund agraïment a tot l’equip de campanya per tota la feina que ha fet en tota la recollida de signatures, més encara en temps de Covid. “Hem començat aquests comicis amb moral guanyadora perquè estem convençuts que tenim el millor projecte per el Barça, un projecte basat en una experiència i preparació i sabem les decisions que hem de prendre per tornar el Barça a la primera línia mundial. Ho vam fer quan vaig se president i tenim ara un projecte renovat i amb un projecte engrescador per canviar certes dinàmiques que s’han instal·lat en el club. Tant a nivell esportiu com econòmic com social, el nostre programa és molt potent i tenim moltes ganes de guanyar aquestes eleccions per revertir aquesta situació”.

 

Recupera l’acte al nostre canal de Youtube.